62245_t.jpg

Replot Uf bjuder på show

Replot Uf har i år valt att skippa den traditionella revyn. Istället bjuder man på en glittrande showkväll med sketcher, sånger och humoristiska inslag.
ÖP
62139_t.jpg

Terjärvrevy med skrattgaranti

Årets upplaga av Terjärv Uf:s nyårsrevy har fått namnet ”Eittaanstalttasi”, som på ren finlandssvenska betyder ett enda prackas. De två akterna belyser vitt skilda ämnen, men det som går som en röd tråd genom föreställningen är att ingenting går som på Strömsö.
Caroline Mård
61958_t.jpg

30 år med revy i Böle

Revyn ”Bäst före 2018” är en nostalgitripp med de bästa sketcherna ur den gedigna revyskatten som finns i Böle. Kompotten av äldre och nyskrivet material utgör en lysande helhet som föreställningen igenom får publiken att vrida sig av skratt.
Jenny Nyman
61931_t.jpg

En välkryddad soppa i Smedsby

Lögner, förvecklingar och moraliska kriser avlöser varandra i farsen ”Moralens väktare” i Smedsby Uf. Föreningen levererar en pjäs som genomsyras av en skickligt uppbyggd stämning och duktiga skådespelare. 
Cecilia Pensar
61823_t.jpg

Energiskt teamwork i Pörtom

Revyn "Tillsammans" i Pörtom får premiärpubliken att vika sig av skratt flera gånger. Sketcherna innehåller både vardagliga bekymmer, men också allvarligare ämnen. Både det stora och det lilla behandlas skickligt i årets revy i Pörtom Uf.
Sofia Sundholm

ÖP nr. 4 2017

                                                     

 

 

Vi håller på att digitalisera ÖP med start från 1968, här hittar du vårt arkiv:

 

                                            

 

 

62245.jpg

Replot Uf bjuder på show

05.02.2018 kl. 12:27
Replot Uf har i år valt att skippa den traditionella revyn. Istället bjuder man på en glittrande showkväll med sketcher, sånger och humoristiska inslag.

Showkvällen går under namnet #ViÅ (...har något att visa upp i år). Enligt föreningen skiljer sig upplägget från en vanlig revy men man utlovar ändå att programmet kommer bjuda på sånger, sketcher och lite annat smått och gott i humorväg. Under kvällen kommer besökaren bland annat få ta del av STIK:s storartade comeback, träningspass med politiker, älgjägarens våndor, en lokal variant av ett populärt barnprogram med mera.

Showen spelas endast under två kvällar, lördag 17.2 klockan 19 och söndag 18.2 klockan 17, så det gäller att passa på om man vill hinna se vad de hittat på i Replot Uf detta år. Biljetter kan bokas HÄR

 

 

Bild: Fyra av förmågorna som står på Replot UF:s scen under showkvällen, tre nykomlingar och en mer erfaren. I detta fall är det inte den äldsta som är den mest erfarna, det börjas tidigt med teater i ungdomsföreningen! Foto: Jenny Backström

ÖP
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver: