Helgens evenemang

Vad händer i helgen? ÖP har sammanställt en lista över vilka evenemang som föreningarna bjuder på under helgen och inkommande vecka.
ÖP

Med staden som scen

FSU:s femte ungdomsproduktion ”Värklighet” är väldigt rätt i tiden. Med staden som kuliss berättar de tolv skådespelarna en historia om sociala medier, beroende och relationer.
Caroline Mård

Vårens evenemang i föreningarna

Det bjuds på mycket program i föreningarna under majmånad, allt från säsongsöppning av danspaviljongerna till morsdagslunch och loppis. Här är hela listan.
SÖU

Fira vappen i föreningarna

Många av våra föreningar bjuder program under vappen- och första maj helgen. ÖP har sammanställt en lista på vad som erbjuds.
SÖU

Medryckande revy i Småbönders

Publiken är direkt med på noterna och klappar takten redan till inledningssången i årets Småböndersrevy ”Svart på vit”. Musiken varvas sedan med underhållande sketcher om allt från vargar och vaccinmotstånd till prinsbröllop och sömnproblem.
Malin Andtbacka

ÖP nr. 4 2018

                                                     

 

Vi har digitaliserat ÖP med start från 1968, här hittar du vårt arkiv:

 

                                            

 

 

Vårens evenemang i föreningarna

03.05.2018 kl. 15:31
Det bjuds på mycket program i föreningarna under majmånad, allt från säsongsöppning av danspaviljongerna till morsdagslunch och loppis. Här är hela listan.

4.5 Wassor Uf: Ungdomsöppet för barn i ålder 12 år och uppåt klockan 18 till 21. TV-spel, pingis, filmkväll eller bara hänga. Godis och läskförsäljning.

5.5 Skafferiet @ Ritz: Föreningen Skafferiet r.f. firar 10 år med ett stort födelsedagskalas med några av föreningens favoritartister. Under kvällens gång uppträder Rickard Eklund med band, FANNY och Månskensbonden på stora scen, och Jerry Lindqvist underhåller i cafét mellan seten.

7.5 Dagsmark Uf: SÖU:s projekt Klockars Online ordnar en öppen föreläsning om grunderna i arkivering klockan 18 till 20. Kaffeservering. Ingen förhandsanmälan. 

7.5 Kronoby Uf: Vårens sista ungdomscafé ordnas i Samlingshuset klockan 18-22. Möjlighet att spela pidro, pingis och playstation. Vi bjuder på kaffe och donitsar. 

11.5 Wassor Uf: Ungdomsöppet för barn i ålder 12 år och uppåt klockan 18 till 21. TV-spel, pingis, filmkväll eller bara hänga. Godis och läskförsäljning.

12.5 Emet Folkpark: Säsongsöppning med Dansdax och Marita Taavitsainen & Koivu orkesteri.

12.5 Juthbacka Teaterförening: På sista evenemanget på Scala innan sommaruppehållet uppträder Cina Samuelson, en av Sveriges populäraste country artister. 

13.5 Kimo Uf: Morsdagslunch i ungdomslokalen mellan klockan 11 och 14. Mat från stående bord, tårta och kaffe till efterrätt. 

13.5 Stiftelsen Kilens Hembygsgård: Traditionell torsdagslunch med förhandsbokning.

15.5 Övermalax Uf: Miljökväll med fokus på närproducerad mat och hållbart leverne på Solhem klockan 18-20. Servering.

18.5 Wassor Uf: Ungdomsöppet för barn i ålder 12 år och uppåt klockan 18 till 21. TV-spel, pingis, filmkväll eller bara hänga. Godis och läskförsäljning.

19.5 Forsby Bk: Pubkväll och dans på Forsby på toppen. Guns Rosor uppträder i paviljongen och Dennis Rönngård & band underhåller i puben. 

19.5 Solf Uf: Loppis i Solf Uf både lördag och söndag klocka 11-16. 

19.5 Stiftelsen Kilens hembygdsgård: En yogadag ordnas vid Kilen klockan 9.30 till 16.

19.5 Åminne Folkpark: Chris Kläfford & Hells on Heels uppträder i Åminne. 

19-20.5 Petalax Hf: Kurs i snidigärdsgårdsbyggande. Anmälan till Malax-Korsnäs MI.

22.5 Singsby Hf: Hembygdsföreningen ordar StickIN-Byastick café mellan klockan 18 och 21. 

25.5 Wassor Uf: Ungdomsöppet för barn i ålder 12 år och uppåt klockan 18 till 21. TV-spel, pingis, filmkväll eller bara hänga. Godis och läskförsäljning.

25-27.5 Bertby Uf/Hf: Loppisweekend ordnas av föreningen. Plantloppis hålls ute på gården lördag och söndag klockan 14-16 och prylloppis inne i lokalen på fredag klockan 17-20 och på lör-sön klockan 14-18.

26.5 Lillby Uf: Dans på Klacken med Martinez och Maxells.

26.5 Molpe Uf: Säsongsöppning i paviljongen med Carisma och Dennis & Nisse. 

26.5 Stiftelsen Kilens Hembygdsgård: Line dance I psalteries klockan 12-15.30. Vi övar lince dance och danssteg från Latinamerikas dans till rock, vals och funky. 

 

Saknas din förenings evenemang på listan? Ta kontakt med cecilia(at)sou.fi. 

SÖU
Kommentarer (0)
Skriv siffran 8 med bokstäver: