64211_t.jpg

Helgens evenemang

Vad händer i helgen? ÖP har sammanställt en lista över vilka evenemang som föreningarna bjuder på under helgen och inkommande vecka.
ÖP
63995_t.jpg

Med staden som scen

FSU:s femte ungdomsproduktion ”Värklighet” är väldigt rätt i tiden. Med staden som kuliss berättar de tolv skådespelarna en historia om sociala medier, beroende och relationer.
Caroline Mård
63812_t.jpg

Vårens evenemang i föreningarna

Det bjuds på mycket program i föreningarna under majmånad, allt från säsongsöppning av danspaviljongerna till morsdagslunch och loppis. Här är hela listan.
SÖU
63696_t.jpg

Fira vappen i föreningarna

Många av våra föreningar bjuder program under vappen- och första maj helgen. ÖP har sammanställt en lista på vad som erbjuds.
SÖU
63507_t.jpg

Medryckande revy i Småbönders

Publiken är direkt med på noterna och klappar takten redan till inledningssången i årets Småböndersrevy ”Svart på vit”. Musiken varvas sedan med underhållande sketcher om allt från vargar och vaccinmotstånd till prinsbröllop och sömnproblem.
Malin Andtbacka

ÖP nr. 4 2018

                                                     

 

Vi har digitaliserat ÖP med start från 1968, här hittar du vårt arkiv:

 

                                            

 

 

62245.jpg

Replot Uf bjuder på show

05.02.2018 kl. 12:27
Replot Uf har i år valt att skippa den traditionella revyn. Istället bjuder man på en glittrande showkväll med sketcher, sånger och humoristiska inslag.

Showkvällen går under namnet #ViÅ (...har något att visa upp i år). Enligt föreningen skiljer sig upplägget från en vanlig revy men man utlovar ändå att programmet kommer bjuda på sånger, sketcher och lite annat smått och gott i humorväg. Under kvällen kommer besökaren bland annat få ta del av STIK:s storartade comeback, träningspass med politiker, älgjägarens våndor, en lokal variant av ett populärt barnprogram med mera.

Showen spelas endast under två kvällar, lördag 17.2 klockan 19 och söndag 18.2 klockan 17, så det gäller att passa på om man vill hinna se vad de hittat på i Replot Uf detta år. Biljetter kan bokas HÄR

 

 

Bild: Fyra av förmågorna som står på Replot UF:s scen under showkvällen, tre nykomlingar och en mer erfaren. I detta fall är det inte den äldsta som är den mest erfarna, det börjas tidigt med teater i ungdomsföreningen! Foto: Jenny Backström

ÖP
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver: