63507_t.jpg

Medryckande revy i Småbönders

Publiken är direkt med på noterna och klappar takten redan till inledningssången i årets Småböndersrevy ”Svart på vit”. Musiken varvas sedan med underhållande sketcher om allt från vargar och vaccinmotstånd till prinsbröllop och sömnproblem.
Malin Andtbacka
63459_t.jpg

Vörå Uf ger extraföreställning

Vörå Uf kör en extra föreställning av den hyllade revyn "Revylution" lördagen den 21 april.
ÖP
63152_t.jpg

Påsk i föreningarna

Föreningarna bjuder på en hel del evenemang under påskhelgen. Påskbrasor tänds traditionsenligt utanför många UF-lokaler. Kolla in listan på öp.fi.
ÖP
62885_t.jpg

Hemtrevligt och halvknäppt i Övermark

I lördags var det premiär i Övermark. Ensemblen är ung, spelglad och formatet är nytt.
Josip
62878_t.jpg

Revylutionsgänget bjuder på rapp revy

Årets Vörårevy bjuder på någonting för alla. Pandor och skarvar, biblioteksdisco och pubkvällar, kvinnliga män och manliga kvinnor och mycket, mycket mer.
Jan Holm

ÖP nr. 1 2018

                                                     

 

 

Vi har digitaliserat ÖP med start från 1968, här hittar du vårt arkiv:

 

                                            

 

 

62245.jpg

Replot Uf bjuder på show

05.02.2018 kl. 12:27
Replot Uf har i år valt att skippa den traditionella revyn. Istället bjuder man på en glittrande showkväll med sketcher, sånger och humoristiska inslag.

Showkvällen går under namnet #ViÅ (...har något att visa upp i år). Enligt föreningen skiljer sig upplägget från en vanlig revy men man utlovar ändå att programmet kommer bjuda på sånger, sketcher och lite annat smått och gott i humorväg. Under kvällen kommer besökaren bland annat få ta del av STIK:s storartade comeback, träningspass med politiker, älgjägarens våndor, en lokal variant av ett populärt barnprogram med mera.

Showen spelas endast under två kvällar, lördag 17.2 klockan 19 och söndag 18.2 klockan 17, så det gäller att passa på om man vill hinna se vad de hittat på i Replot Uf detta år. Biljetter kan bokas HÄR

 

 

Bild: Fyra av förmågorna som står på Replot UF:s scen under showkvällen, tre nykomlingar och en mer erfaren. I detta fall är det inte den äldsta som är den mest erfarna, det börjas tidigt med teater i ungdomsföreningen! Foto: Jenny Backström

ÖP
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver: