53043_t.jpg

Händer i helgen

Finlands största loppmarknad, pubkväll, säsongsavslutning eller 120-års jubileum? Allt det här finns att välja mellan bland helgens evenemang!
ÖP
52854_t.jpg

Händer i helgen

Dans, loppis, allsång, barnens dag och sommarfest! Än är inte sommaren slut och helgen erbjuder massor av program!
ÖP
52777_t.jpg

Händer i helgen

I helgen bjuds det på underhållning av både Pistvakt och Sås och Kopp, samt hederlig allsång och loppis. Dessutom kan ni delta i Lappfjöl Games och Mini-triathlon!
ÖP
52653_t.jpg

Aspegren är tillbaka på Rosenlund

Prost, fähushövding och potatispionjär – Gabriel Aspegren hade många strängar på sin lyra. Teaterpubliken som tar sig till Rosenlund får sig en intressant historia till livs, fylld av människoöden och insikter om hur det var ställt i socknen förr i tiden.
Caroline Mård
52637_t.jpg

Feelgood och intriger på Mallorca

"Höken och Göken på Mallorca" ger skrattmusklerna en ordentlig omgång. Letar man efter ett tillfälle att förlänga livet med många goda skratt är det till Skäriteatern man ska söka sig.
Emilia Nord

Läs senaste ÖP här:

 

Vi håller på att digitalisera ÖP med start från 1968, här hittar du vårt arkiv:

 

                                                         

 

 

53043_t.jpg

Händer i helgen

Finlands största loppmarknad, pubkväll, säsongsavslutning eller 120-års jubileum? Allt det här finns att välja mellan bland helgens evenemang!Läs mera »
ÖP
52854_t.jpg

Händer i helgen

Dans, loppis, allsång, barnens dag och sommarfest! Än är inte sommaren slut och helgen erbjuder massor av program!Läs mera »
ÖP
52777_t.jpg

Händer i helgen

I helgen bjuds det på underhållning av både Pistvakt och Sås och Kopp, samt hederlig allsång och loppis. Dessutom kan ni delta i Lappfjöl Games och Mini-triathlon!Läs mera »
ÖP
52653_t.jpg

Aspegren är tillbaka på Rosenlund

Prost, fähushövding och potatispionjär – Gabriel Aspegren hade många strängar på sin lyra. Teaterpubliken som tar sig till Rosenlund får sig en intressant historia till livs, fylld av människoöden och insikter om hur det var ställt i socknen förr i tiden.Läs mera »
Caroline Mård
52637_t.jpg

Feelgood och intriger på Mallorca

"Höken och Göken på Mallorca" ger skrattmusklerna en ordentlig omgång. Letar man efter ett tillfälle att förlänga livet med många goda skratt är det till Skäriteatern man ska söka sig. Läs mera »
Emilia Nord
52635_t.jpg

Laddat och träffsäkert i Närpesboan

Premiären av årets pjäs på Närpes Teater ”Närpesboan” avslutades med stående ovationer. Och det med all rätt.Läs mera »
Sofia Sundholm
52617_t.jpg

Händer i helgen

Beach Party, visfestival, fisketävling, dans och loppis finns på helgens evenemangslista!Läs mera »
ÖP
52616_t.jpg

Händer i helgen

Gammaldags torg, American car meeting, SwimRun, dans, sommarteater och loppis finns på helgens evenemangslista!Läs mera »
ÖP
52615_t.jpg

Händer i helgen

Sommarteater, dans, loppis, volleybollturnering eller allsång. Helgens evenemang erbjuder något för alla smaker!Läs mera »
ÖP
52601_t.jpg

Fängslande drama med glimten i ögat

Oravais teaters nypremiär av Lars Molins ”Tre Kärlekar” bjuder på fängslande drama med glimten i ögat. Kampen mellan generationerna lämnar ingen oberörd och igenkänningsfaktorn är hög.Läs mera »
Malin Andtbacka