56841_t.jpg

Lappfjärd Uf bjuder på gott och blandat

När premiären för ”Laffjöl runt” gick av stapeln den 25 februari gjordes det inför en nästan fullsatt lokal och knappast någon lämnade stället besviken.
Emilia Nord
56666_t.jpg

Sportlov i föreningarna

Under sportlovet bjuds det på mycket program i föreningarna. Revy, loppis, friluftsdagar, bio och disco är bara några av alla evenemang man kan välja mellan.
ÖP
56273_t.jpg

Evenemang i februari

Februari är minst sagt en aktiv månad hos våra föreningar! Trots att många håller årsmöten hinns det med allt från revy, loppis, dans och disco till konserter, föreläsningar, soppdagar och supéer. Dessutom bjuds det på konstutställningar, stand up och poesiläsning! Vad mer kan man önska sig?
ÖP
56121_t.jpg

Hundra år passerar revy

Alfred Backa har grottat ner sig i Finlands första hundra år, och hans upptäckter har blivit både en bok och en revy. ”Finland 100 nainting” är en hysteriskt rolig historielektion och Byarevyyn står som vanligt för idel goda skådespelarprestationer.
Caroline Mård
56020_t.jpg

Äktenskapliga missförstånd och kontrollbehov i Källaren

Komedin Källaren utspelar sig till stor del som namnet antyder i en källare. Källaren rymmer allt från förtroliga samtal till hemliga laster som till varje pris ska undanhållas övriga i familjen. Missförstånden och dråpligheterna avlöser varandra under pjäsens gång och får publiken att flertalet gånger vrida sig av skratt.
Jenny Nyman

ÖP nr. 1 2017

                                                                                                          

 

I år har SÖU 110-årsjubileum och med anledning av detta har vi gett ut en extratjock jubileumstidning:

 

Vi håller på att digitalisera ÖP med start från 1968, här hittar du vårt arkiv:

 

                                                         

 

 

56841_t.jpg

Lappfjärd Uf bjuder på gott och blandat

När premiären för ”Laffjöl runt” gick av stapeln den 25 februari gjordes det inför en nästan fullsatt lokal och knappast någon lämnade stället besviken.Läs mera »
Emilia Nord
56666_t.jpg

Sportlov i föreningarna

Under sportlovet bjuds det på mycket program i föreningarna. Revy, loppis, friluftsdagar, bio och disco är bara några av alla evenemang man kan välja mellan.Läs mera »
ÖP
56273_t.jpg

Evenemang i februari

Februari är minst sagt en aktiv månad hos våra föreningar! Trots att många håller årsmöten hinns det med allt från revy, loppis, dans och disco till konserter, föreläsningar, soppdagar och supéer. Dessutom bjuds det på konstutställningar, stand up och poesiläsning! Vad mer kan man önska sig?Läs mera »
ÖP
56121_t.jpg

Hundra år passerar revy

Alfred Backa har grottat ner sig i Finlands första hundra år, och hans upptäckter har blivit både en bok och en revy. ”Finland 100 nainting” är en hysteriskt rolig historielektion och Byarevyyn står som vanligt för idel goda skådespelarprestationer.Läs mera »
Caroline Mård
56020_t.jpg

Äktenskapliga missförstånd och kontrollbehov i Källaren

Komedin Källaren utspelar sig till stor del som namnet antyder i en källare. Källaren rymmer allt från förtroliga samtal till hemliga laster som till varje pris ska undanhållas övriga i familjen. Missförstånden och dråpligheterna avlöser varandra under pjäsens gång och får publiken att flertalet gånger vrida sig av skratt.Läs mera »
Jenny Nyman
55988_t.jpg

En fars med fart och fylleri

Drinkar, champagne, äktenskapskriser och missförstånd. Det är några av beståndsdelarna i den underhållande farsen Gröna Hissen i Smedsby Uf.Läs mera »
Sofia Sundholm
55982_t.jpg

Hjärtlig underhållning i Terjärv

Tejvärv UF:s revy ”Navabränd” är en underhållande historia från början till slut. Sällan bjuds man som åskådare på en så jämn och proffsig revyupplevelse med förhållandevis enkla medel.Läs mera »
Malin Andtbacka
55834_t.jpg

Pörtom UF gör uppror!

Revyn “Ställ Er i Kö” briljerar med allsång, politisk humor och självrannsakan.Läs mera »
Jan Lindholm
55820_t.jpg

Bra drag i Karleby

Med 61 nyårsrevyer bakom sig ska det mycket till för att Karleby UF ska bli ”åppstellt” när ridån för årets upplaga går upp. Premiären den 5 januari får publiken att stundtals vika sig av skratt.Läs mera »
Caroline Mård
55714_t.jpg

Händer i januari

Föreningarna bjuder på mycket program under årets första månad. Revyerna drar igång och det bjuds på dans, bio och föreläsningar i föreningshusen. Läs mera »
ÖP